Denk aan Links, denk aan D66, GroenLinks, de SP, en de gruwelijke PVDA. Ik heb er zo’n hekel aan. Zij staan voor alles waar ik het hardgrondig mee oneens ben.

Ze zijn humorloos. Ze willen onze samenleving saai maken. Grappen die iemand zouden kunnen beledigen mogen niet gemaakt worden. Ze stellen de emoties van mensen voor het natuurlijke recht om te zeggen wat je denkt. Links ontkent objectieve waarheden, en geeft voorrang aan subjectieve ervaringen. Ze zijn zo geobsedeerd door hun zelfperceptie van moreel gelijk, dat ze geloven dat er over bepaalde onderwerpen geen grappen gemaakt mogen worden. De nieuwe reflex van Links is dat sommige woorden sommige mensen zouden kunnen kwetsen of beledigen, dus mogen die woorden niet meer genoemd worden.

Nou, het tegenovergestelde is waar: Humor is ongeremd en mag niet belemmerd worden. Het moet schuren en ongemakkelijk voelen. Je mag over alles, over ieder onderwerp grappen maken, en het ligt aan de grap of je er om lacht.

Ik vind de Holocaust en wat de mensen daar is overkomen vreselijk, maar ik moet lachen om de grap van Larry David. Hij vroeg zich af, zou hij als tiener in Auschwitz belanden, of hij dan nog achter de meisjes aan zou zitten en of de opening: “Hee, hoe gaat het?” wel zou voldoen.

Ik vind verkrachting 1 van de ergste dingen die je een vrouw kunt aandoen, maar er zijn een verkrachtingsgrappen waar ik hard om heb moeten lachen.

Het gaat om de grap!!!!

Ze zijn voor censuur. Ze noemen het anders: goede manieren, beschaafdheid, fatsoen, enz. Ik denk dat ze dat doen omdat hun ideeën niet zullen overleven in een wereld waar absolute vrijheid van meningsuiting heerst.Ze denken dat er een oorlog gaande is, een oorlog van ideeën. En een oud gezegde stelt dat als een land ten oorlog trekt, alle oppositie moet zwijgen. En iedereen die een tegengestelde mening heeft over Europa, massaimmigratie, de islam, ontwikkelingshulp (ik gebruik de oude term) enz, die heeft de verkeerde mening en moet zwijgen. Ze zijn intolerant voor andere meningen. Ze kunnen geen onderscheid maken tussen een ‘foute’ mening en de voor de rest aardige persoon die ze heeft.

Ze denken dat ze moreel gelijk hebben. Het modewoord van Links is ‘het morele gelijk’. Ik heb gelijk, en als je het niet met me eens bent, dan ben je een slecht mens.

“We moeten al die vluchtelingen helpen, want dat zijn zielige mensen, die moeten worden gered, gevoed, gehuisvest.”

“Ik zou met al dat geld de vluchtelingenindustrie die is ontstaan aanpakken, de bootjes op de Middelandse Zee terug slepen naar de plek waar ze vertrokken, uitzoeken waar die mensen vandaan komen, en allerlei andere maatregelen nemen om te zorgen dat ze niet naar Europa komen.”

“Wat ben jij een slecht mens, heb je geen gevoel in je donder?”

Ze geloven niet in persoonlijke verantwoordelijkheid. Ze zijn voor een overheid die een groot deel van het leven van de mensen regelt en bepaalt. Dat maakt dat er vele regels en wetten worden gemaakt, die de vrijheid om zelf je leven in te delen beperkt.Ze denken dat mensen niet in staat zijn zijn om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Sterker nog: Links is bang dat iemand, ergens, het op 1 of andere manier heel erg naar zijn zin heeft. Zie de voorstellen van Links: verbod op Paasvuren, verbod op een drankje doen op de stoep van een kroeg, vroege sluitingstijden horeca, verbod op vuurwerkvuurwerk, verbod bladeren blazen, verbod barbecue en open haard, verbod op terrasverwarmers, verbod op oldtimers, verbod op Zwarte Piet, enz.

In wezen zijn linkse mensen racisten. Ze denken in groepen in plaats van individuen. En die groepen zijn altijd minderheden die gepamperd en beschermd moeten worden. Helaas gaat dit ten koste en op kosten van de rest van Nederland, en zoals vrijwel altijd het geval is, zijn dit de autochtonen. Je bent zelf wel voorbeelden tegen gekomen van dit perfide denken, maar positieve discriminatie is wat mij altijd te binnen schiet. Dan zijn er nog een miljoenmiljard regelingen en subsidies voor allerlei onduidelijke clubjes in Nederland, maar voornamelijk in de Randstad met een hoge concentratiegraad in 020, die zogenaamd integratie, diversiteit, inclusiviteit, emancipatie en aanverwante termen in de doelstellingen hebben staan.

Minderheden zijn zielig en moeten gepamperd worden.Wel raar trouwens dat minderheidsgroepen binnen die minderheden in Links hun grootste tegenstanders vinden, terwijl die juist de hulp het hardste nodig hebben.

Fidan Ekiz is een moslimdissident en schopt af en toe tegen de islam. Dit kwam haar op een boze tweet van een blanke journaliste te staan. De meeste likes op die boze tweet kwamen van blanke, linkse Nederlanders. Stelletje cultuurverraders.

Oja, vraag ook meteen even aan Ayaan Hirschi Ali hoe zij het heeft ervaren.

Het maakt mij niet uit welke kleur je hebt, tot welke liefde je je bekeert of welk geloof. Maar op het moment dat je je laat voorstaan als lid van die groep, dan zul je ook gezien worden als iemand uit die groep, met alle vooroordelen erbij en zullen je individuele kenmerken minder op de voorgrond treden.

En daarom is identiteitspolitiek zo giftig. Identiteitspolitiek ontmenselijkt mensen. En daarom is Links zo giftig voor de samenleving.

Links denkt dat alle culturen even waardevol zijn. Nou, daar ben ik het voor de volle 100% mee oneens. De Westerse Cultuur is de beste cultuur die er bestaat. Het Westen is in vrijwel alle opzichten superieur aan de Chinese, de islamitische en verschillende Afrikaanse culturen. Er is geen cultuur die zoveel kennis, welvaart, plezier en vrijheid heeft gegeven aan de rest van de wereld.

Wetenschap: kijk maar even naar de namen en nationaliteiten van de Nobelprijswinnaars van de afgelopen 100 jaar. Ik heb het dus niet over een flutprijsje als de Nobelprijs voor de Vrede (zwaar gedevalueerd nadat Obama ‘m kreeg voor niets doen), maar de disciplines die er echt toe doen, zoals Geneeskunde, Scheikunde en Natuurkunde, en vooruit, Economie dan ook maar.

Kunst: Al voor de Renaissance werden er de mooiste beelden en schilderijen gemaakt, en dat is in de eeuwen erna alleen maar betekenisvoller en beter geworden. Er is geen cultuur in de wereld waar de Kunst zich zo veelomvattend, tot in de haarvaten van de samenleving heeft ontwikkeld als die in het Westen. Het collectieve bewustzijn zit vol met beelden die Westerse kunstenaars hebben gecreeërd, waartoe ik de Romeinen en de Oude Grieken ook reken.

Literatuur: In het Westen staat de Literatuur op een hoog peil, en wordt er relatief veel tijd besteedt aan lezen. Ik heb al vaak gehoord dat je lezen van boeken je algemene ontwikkeling vergroot, net zoals je woordenschat. Alleen in Spanje worden er al meer boeken vertaald, dan het aantal titels  in de gehele islamitische wereld wordt gedrukt. Do I need to say more?

Welvaart: Welvaart in een samenleving wordt verkregen doordat er economische transacties plaatsvinden. Hoe meer transacties, des te hoger het peil van welvaart. Door de uitvindingen van het Westen is het welvaartspeil wereldwijd gestegen. Dat zijn uitvindingen op het gebied van de gezondheidszorg, consumentenelectronica, vervoer, telecommunicatie, landbouw, geld-en bankwezen, enz.

Kortom, hoe kun je als verstandig mens links zijn?