Gisternacht kwamen er 2 dames het hotel binnengelopen. Ik vroeg of ik ze kon helpen, en ze zeiden dat ze zometeen zouden worden opgehaald door een gast. En inderdaad, na 1 minuutje ging de liftdeur open en werden ze gewenkt om mee te gaan.

Via het camerasysteem kon ik ze zien uitstappen en de gang van de 5e verdieping in zien lopen. Na 5 minuten nam ik dezelfde lift naar dezelfde verdieping, om te kijken of er geen groot feest in die kamer werd gehouden, of dat ik misschien rook in de gang zou ruiken, want er mag niet gerookt worden.

De deur van de lift gaat open, en daar staan de dames een beetje beteuterd. Ze stappen in en we gaan weer naar beneden.

“Wat is er aan de hand?”, vraag ik.

“Nou, die man neemt ons mee naar zijn kamer, maar hij vraagt of we even voor de deur kunnen wachten.”

“Oke, misschien moest ie nog wat opruimen.”

“Ja, dat dachten we ook, maar na een paar minuten klopten we op de deur, en werd er niet gereageerd. Ook op onze telefoontjes werd niet gereageerd, dus gaan we maar weer weg.”

Hahaha…geen wonder dat ze een beetje beteuterd keken.