Links heeft nog veel werk te verrichten en er is geen tijd voor humor.

We leven in roerige en gevaarlijke tijden.

Het peil van de oceanen stijgt, het Noordpoolijs smelt, ons voedsel wordt genetisch gemodificeerd, er komen zoveel mensen bij die we nooit kunnen voeden, gluten is ons voedsel binnengedrongen, de lucht wordt steeds vuiler en te slecht om in te ademen, er dreigen duizenden diersoorten uit te sterven, mensen hebben moeite om geslachtsoperaties als normaal te zien, de mensenrechten van de minderheden zoals negers, Latino’s, Aziaten, moslims, vrouwen, homo’s en talloze andere minderheidszieligerds worden iedere dag met voeten getreden, de prijs van marijana rijst de pan uit, betaald werk wordt nog steeds als een noodzaak beschouwd, het aantal echt domme mensen lijkt ieder jaar toe te nemen, sommige vrouwen besluiten gewoon maar om kinderen te nemen, het concept van het huwelijk, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en trouw blijven hardnekkig bestaan en lijken onuitroeibaar.

Links heeft nog veel werk te verrichten en er is geen tijd voor humor.